Arg!

Idag var jag för första gången riktigt arg på jobbet. Eftersom jag inte vill hänga ut någon kollega så sluter den historien här.

Men men. Hittade ännu ett bra klipp på internet som jag glömt bort. En liten gammal favvis kan man säga. Den här bloggen är ju ännu i sin linda, så vi får se vart den leder. Kom i alla fall på att det kanske vore en bra tradition att avsluta alla sina inlägg med ett videoklipp. Det här klippet gör att man kanske återfår tron på mänskligheten lite trots allt. Så håll till godo och njut:


Kommentarer
Postat av: Annica

Nä, det skulle vara gnälligt och surt...2008-12-04 @ 09:20:11
URL: http://annicajohansson.blogg.se/
Postat av: Annica

eller ja... det är en bra inledning men sen kommer det av sig lite. Du är arg, det kan man, om man jobbar hårt, få in under sur och gnällig. Men eftersom namnet Surgubbar innebär att du ska vara sur och eftersom jag är jävligt krävande vill jag oxå veta varför. Fram för mer gnällighet!!En surkuk att få inspiration ifrån är http://napalm.wblogg.se/Ha en grym dag!

2008-12-04 @ 09:25:14
URL: http://annicajohansson.blogg.se/
Postat av: Annica

...och så gjorde jag ett inlägg till så det hamnade på tre igen. Bara med olika info i. Dumt att gå från ett vinnande koncept right

2008-12-04 @ 09:26:03
URL: http://annicajohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0